Stockholm Public Health Lectures: Universal healthcare access in an era of migration

Den 13 februari 2019 bjuder Institutionen för folkhälsovetenskap, Karolinska Institutet, i samarbete med Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Region Stockholm, in till föreläsningen Universal healthcare access in an era of migration. Föreläsningen är en del av Stockholm Public Health Lectures.

Temat för föreläsningen är migration och hälsa.

Föreläsare

  • Prof Hannah Bradby, professor i medicinsk sociologi vid Uppsala universitet, med särskild expertis på området mångfald, vård och hälsa
  • Dr Dominik Zenner, ”Senior Advisor” för migration- och hälsofrågor vid enheten ”Migration Health” på det regionala kontoret för EEA, EU och NATO, International Organization for Migration

Moderator: Christina Dalman, Professor i psykiatrisk epidemiologi, institutionen för folkhälsovetenskap, och enhetschef vid Enheten för psykisk hälsa, Centrum för epidemiologi och samhällsmedicin, Region Stockholm.

Om föreläsningen

Föreläsningen äger rum onsdagen den 13 februari 2019 klockan 14.00-15.30 i lokalen Biomedicum 1, våning 3 i Biomedicum, Solnavägen 9, campus Solna.

Efter föreläsningen är alla deltagare välkomna att delta i ett mingel med lättare förtäring och dryck.

Anmälan

Föreläsningen är kostnadsfri, men anmälan krävs. Anmäl dig via formuläret på denna sida senast 5 februari.

Skulle du anmäla dig och sedan få förhinder är det viktigt att du avanmäler dig genom att skicka ett mejl till folkhälsoguiden.slso@sll.se. 

Om Stockholm Public Health Lectures

Föreläsningsserien fokuserar på aktuella frågor inom folkhälsoområdet samt frågor som rör planering av hälso- och sjukvården. Tillfällena hålls på engelska, är kostnadsfria och riktar sig till en bred publik. Efter varje tillfälle är alla deltagare välkomna att delta i ett mingel med lättare förtäring och dryck. Stockholm Public Health Lectures hålls två gånger per termin.

Information om föreläsningen

Universal healthcare access in an era of migration

Tid:

13 februari 2019 kl 14.00-15.30

Plats:

Biomedicum 1, våning 3 i Biomedicum, Solnavägen 9, Solna

Anmälan

Anmälningstiden gick ut 5 februari.
Eventuell avanmälan görs till folkhalsoguiden.slso@sll.se.