
Var med och bidra till bättre hälsa i Stockholms län
Fick du ingen inbjudan till Region Stockholms folkhälsoenkät? Nu kan du delta ändå och bidra till ökad kunskap om hälsan i Stockholms län. Ladda ned appen Hälsometern för att svara på enkäten.
Under hösten fick 120 000 stockholmare hem Region Stockholms folkhälsoenkät Hälsa Stockholm i brevlådan. Undersökningen handlar om hälsan i Stockholms län och hur den har förändrats under coronapandemin. Den kunskapen behövs för att anpassa sjukvården och folkhälsoinsatser efter dina och andras behov. Det vi lär oss delar vi med vården, politiker, forskare och allmänheten.
Nu kan även du som inte fick en inbjudan delta genom att svara på enkäten i Region Stockholms folkhälsoapp Hälsometern. Har du haft covid-19, förändrat dina levnadsvanor eller fått bättre eller sämre hälsa? Oavsett är vi intresserade av dina svar.
Region Stockholm har genomfört folkhälsoundersökningar vart fjärde år sedan 1990. Undersökningarna är en viktig källa till kunskap om befolkningens hälsa och levnadsförhållanden.
Delta i undersökningen
Hälsometern finns tillgänglig för Iphone- och Android-telefoner. Sök efter Hälsometern i din appbutik eller klicka på en av länkarna för att komma dit direkt. För att logga in behöver du mobilt bank-id.
Ladda ned Hälsometern (App store)
Ladda ned Hälsometern (Google Play)
Svara på alla enkäter som finns i appen för att delta. Om du fortsätter att ha Hälsometern installerad på din mobil kommer vi be dig svara på nya enkäter ungefär en gång om året.
Publicerad 2022-01-11
Senaste nyheterna
-
Se webbsändningen från lanseringen av Folkhälsorapport 2023
-
Folkhälsan allt bättre i Stockholms län – riktade insatser kan öka jämlikheten
-
Adhd- och autismdiagnoser ökar bland vuxna i Stockholms län
-
SkolmatSverige är nominerad till Årets guldstjärna i Arla guldko 2023
-
Metoder för rökavvänjning fungerar – även för rökare med låg inkomst eller utbildning
-
Elevhälsoportalen lanserar hälsoområdet Kroppslig integritet och relationer för förskolan
-
Asylsökande söker vård i senare skede
-
Varken mer eller mindre vård för psykisk ohälsa under pandemin
-
Sexuella trakasserier – vanligt fem år efter metoo
-
Stockholmarnas psykiska ohälsa kartlagd